Annons
Kultur

"Woodstock Dalhalla" får fler datum

Musik • Publicerad 1 juli 2021
Mikael Rickfors är en av artisterna som uppträder på "Woodstock Dalhalla". Arkivbild.
Mikael Rickfors är en av artisterna som uppträder på "Woodstock Dalhalla". Arkivbild.Foto: Anders Wiklund/TT

Konserten "Woodstock Dalhalla" i Rättvik kommer att spelas fyra kvällar i rad i stället för en. Mellan den 9 och den 12 juli uppträder artister som Mikael Rickfors, Dan Hylander, Py Bäckman, LaGaylia, Mats Ronander, Janne Åström, Conny Bloom och Clas Yngström för att hylla den legendariska musikfestivalen från 1969.

"Längtan har aldrig varit så stor, det blir en historisk ny öppning och euforiska konsertkvällar man sällan skådat på Dalhalla med Woodstockgänget på scenen tillsammans med publiken igen", säger Mikael Rickfors i ett pressmeddelande.

Annons

Ansvariga bakom konsertarenan meddelar även att de tillåter fler personer på plats i samband med de lättade restriktionerna. Från och med nu tillåts 3 000 sittande gäster på utomhusevenemang – men beroende på vilken konsert det gäller kan publikstorleken på Dalhalla variera, skriver de.

Biljetter släpps den 1 juli.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons