Annons
Kultur

Zlatan-film flyttas igen – oklart premiärdatum

Film • Publicerad 10 januari 2022
Filmen "Jag är Zlatan" bygger på självbiografin med samma namn som Zlatan Ibrahimovic skrev tillsammans med David Lagercrantz. Arkivbild.
Filmen "Jag är Zlatan" bygger på självbiografin med samma namn som Zlatan Ibrahimovic skrev tillsammans med David Lagercrantz. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

De nya restriktionerna sätter på nytt käppar i hjulet för storfilmen "Jag är Zlatan", som flyttas fram ännu en gång. Något nytt premiärdatum har inte satts.

"Vi är väldigt ledsna över att behöva ta det här beslutet, men för att ge filmen de möjligheter att möta den publik som den förtjänar är detta nödvändigt", säger producenten Fredrik Heinig i ett pressmeddelande.

Annons

Beslutet togs till följd av de nya restriktioner som träder i kraft på onsdag och som bland annat innebär ett publiktak på 500 personer.

Filmen om den svenske fotbollsgiganten, som bygger på den bästsäljande självbiografin med samma namn, skulle ursprungligen ha haft premiär i september förra året. Med anledning av biografernas dåvarande coronarestriktioner flyttades premiären till 14 januari, men nu är det alltså oklart när "Jag är Zlatan" kommer att gå upp.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons