GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Zlatans nya bok: "40-årig mans dagbok"

Litteratur • Publicerad 24 november 2021
Zlatan Ibrahimovic berättar "öppet och ärligt" om fotbollen i sin nya bok. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic berättar "öppet och ärligt" om fotbollen i sin nya bok. Arkivbild.
Foto: Christine Olsson/TT

Zlatan Ibrahimović gör upp med sitt förflutna i sin nya bok, "Adrenalina – mina okända berättelser".

Boken är skriven tillsammans med journalisten och författaren Luigi Garlando, känd för sitt arbete på italienska Gazzetta dello Sport, en av Italiens största dagstidningar.

"Det här är inte ett evangelium utan en 40-årig mans dagbok. En man som gör upp med sitt förflutna och ser framtiden rakt i ögonen som om den vore ännu en motståndare att möta i närkamp", säger Zlatan Ibrahimović i ett pressmeddelande.

Självbiografin "Jag är Zlatan", som Zlatan Ibrahimović skrev tillsammans med författaren David Lagercrantz, utkom 2011. Den har översatts till över 30 språk världen över och sålt i miljontals exemplar.

"Adrenalina – mina okända berättelser" ges ut av Albert Bonniers förlag den 8 december.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.