Annons
Nyheter

Nu är Kulturmöllan klar på riktigt

Det har snart gått ett och ett halvt år sedan Lars Eklöw öppnade Kulturmöllan. Men först nu är allt färdigrenoverat och till nästa år räknar han med fler aktiviteter.
Nyheter • Publicerad 2 september 2011

- Det är en hel del som hört av sig och vill ställa ut här. Men det är först nu allt är klart så till våren ska det dra i gång på allvar, säger Lars Eklöw.

Eftersom byggnaden inte är isolerad blir det för kallt att ha arrangemang under vintern. Utställningen Vill du gifta dig med mig? pågår fram till och med den 2 oktober.

Annons

Preliminärt blir det då även en funkkonsert med ett elvamannaband i samband med avslutningen.

Under motsvarande period går det också att se målningar av Lars Eklöw själv.

Förutom musiker och konstnärer har även teatergrupper och personer som ägnar sig åt nycirkus visat intresse att gästa Kulturmöllan.

Lars Eklöw hoppas att till nästa sommar kunna bjuda på en utställning med företrädesvis installationer.

- Förhoppningsvis blir det ett fortsatt samarbete med de konstnärer som var med när vi hade temat Shadow and light här i fjor.

Nästa sommar blir i så fall temat ett annat, vilket återstår att se.

Maria Sällberg
Matz Jönsson
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons