Nyheter

Alexander Skarsgård spelar mot Will Smith

Alexander Skarsgård har fått en ny roll i en amerikansk storfilm. I komedin "Last first kiss", spelar han mot bland andra Will Smith. "Just nu vore det fel av mig att kommentera det här", säger Skarsgård.
Nyheter • Publicerad 2 april 2004

Alexander Skarsgård har under vintern spenderat en tid i Los Angeles, bland annat för att slå sig in på den amerikanska filmmarknaden. Bild: Anna Simonsson Anledningen till Skarsgård tystlåtenhet är att han ännu inte skrivit under alla kontrakt rörande filmen. Men en roll har han, som svensk prins. "Last first kiss" spelas in i New York och förutom Will Smith medverkar bland andra Eva Mendes, känd från "Fäst vid dig" och fotomodellen Amber Valletta. Filmen regisseras av Andy Tennant ("Sweet home Alabama"). Alexander Skarsgård har tillbragt de senaste två månaderna i Los Angeles med att dels ha semester, dels leta roller inom amerikansk film. Detta har uppenbarligen gett resultat. I filmen har Skarsgårds prins haft ett förhållande med den kvinna som spelas av Amber Valletta. Han har redan spelat in en scen, där hans rollfigur ser sin ex-flickvän med en ny pojkvän och som därför ställer till med en scen. I sammanhanget har man filmat scener med fejkade paparazzifotografer och fejkade skvallerjournalister. I början av maj kommer Skarsgård, som reser hem till Sverige i nästa vecka, att spela in ytterligare scener i och kring Madison Square Garden i New York. Alexander Skarsgård har tidigare haft en liten roll mot Ben Stiller i komedin "Zoolander". Text: Gunnar Rehlin/TT Spektra

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.