GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Diverse artister: This ordinary thursday, The Songs of Georgia Stitt

Georgia Stitt hör till en samling amerikanska kompositörer och sångtextförfattare som har rötterna i musikal, pop och singer/songwriter-musik, men som skapat sig en egen stil både inom och vid sidan av dessa genrer.
Nyheter • Publicerad 1 januari 2008

På denna Stitts första skiva tolkas musiken, som spänner från intima ballader (I Lay My Armour Down, These Two) via vacker 30-talspastisch (Perfect Summer) och medryckande upptempopop (I Get To Show You The Ocean) till dramatiska minimusikaler (Life Is Not A Camera), av storheter som Sara Ramirez, Carolee Carmello, Kelli O'Hara och Matthew Morrison.

Snitt har beskrivit denna skiva som "det roligaste hon gjort hittills" och det hörs. Den är fylld av så mycket uppriktighet och kärlek till materialet och har fått en sådan förstklassig musikalisk behandling att titeln som 2007 års bästa är given.

Fredrik Fischer

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.