Annons
Nyheter

Fantastisk svensk EM-kväll

Sverige tog inte mindre än tre medaljer i friidrotts-EM i München på torsdagskvällen. Christian Olsson tog guld i tresteg.
Nyheter • Publicerad 9 augusti 2002

Tre svenska EM-medaljörer jublar i München. Frv: Staffan Strand, brons i höjdhoppet, guldmedaljör i tresteg Christian Olsson och Stefan Holm silvermedaljör i höjdhoppet. Bild: Calle Törnström/Scanpix" BORDER="0"Tre svenska EM-medaljörer jublar i München. Frv: Staffan Strand, brons i höjdhoppet, guldmedaljör i tresteg Christian Olsson och Stefan Holm silvermedaljör i höjdhoppet. Bild: Calle Törnström/Scanpix Christian Olsson petade kanske ner britten Jonathan Edwards från tronen för gott i EM-finalen. Christian var överlägset bäst och hade 17,53 som topp i en jämn serie. Edwards svarade för ett jättehopp i sista omgången men trampade över med halvannan centimeter. I höjdhoppsfinalen blev det silver för Stefan Holm och brons för Staffan Strand.

Robert Jönson robert.jonson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons