Nyheter

Hur har du drabbats av fredagens snöstorm?

Kunde du komma fram till jobbet? Satt du fast i din bil i snödrivorna eller på en väg som stängts av?Chockades du av kraften i stormvindarna när du skulle försöka gå? Har du sett nedblåsta träd, staket eller tak? Hör av dig till Trelleborgs Allehanda och berätta hur du drabbats av snöstormen.Ring 0410 545 00 eller skicka en mejl till redaktionen.ta@allehandasyd.se. Era inlägg publicerar vi här i nättidningen.
Nyheter • Publicerad 22 februari 2002

"Jag har verkligen blivit omskakad idag. Imorse när jag och hunden skulle gå ut var det full storm. Både jag och hunden hade svårt för att gå pga vinden och hunden som annars älskar snö visade tydligt att detta var inget kul! När hon skulle uträtta sina behov fick jag nästan hålla i henne så hon inte blåste bort! Vi såg vi ett stort träd som blåst ner över en cykelbana på Klörupsvägen. Folk gick baklänges för att slippa snön i ansiktet! Bussarna tog god tid på sig, vägen till Malmö som annars tar en halvtimme tog nu istället en timme!! Jaja, jag klarade mig, jag är hel, det är det viktigaste. Nu hoppas jag bara snön försvinner fortare än kvickt!" Therese, Trelleborg

Mattias Pehrsson mattias.pehrsson@allehandasyd.se
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.