Nöje

Labero gör långt gästspel i Malmö

Magikern Joe Labero växlar för tillfället bostadsort mellan Las Vegas och Los Angeles - men nu är han på hemväg. I slutet av året gör Labero ett längre gästspel i Malmö, och han ska också sätta upp shower i Finland och Norge.
Nöje • Publicerad 6 september 2009
Magikern Joe Labero.
Magikern Joe Labero.Foto: 

- Det blir olika sorters föreställningar. I Sverige kör jag en asiatisk inriktning med mystik och magi i kombination. Harry Potter möter Joe Labero. I Finland blir det mer rock & roll. Jag kör ett annat koncept eftersom jag inte gjort så mycket där tidigare, säger Labero till TT Spektra.

Inför föreställningarna söker magikern nu en ny scenpartner. En fyrbent.

- Vi har tittat på amerikanska filmhundar, sådana som har gjort häftiga grejor förut. En stor, maffig hund med specialtalang, helt enkelt.

Showen i Malmö hålls på Amiralen mellan den 12 november och den 20 december. I vår väntar fler föreställningar bland annat i Asien.

- Det är bra bokat fram till april-maj. Sedan får vi se vad som händer.

TTSpektra
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.