Annons
Nöje

Succé för Tarantino i "CSI"

Nöje • Publicerad 23 maj 2005

I torsdags kväll visades säsongsavslutningen av "CSI" i USA, en avslutning som regisserats och skrivits av Quentin Tarantino. Intresset för dubbelavsnittet var rekordartat, drygt 30 miljoner amerikaner bänkade sig framför tv-apparaterna för att se vad den hyllade regissören hittat på, vilket var den näst högsta publiksiffran någonsin för USA:s populäraste dramaserie. Och de blev troligen inte besvikna, betygen för avsnittet var under helgen höga i såväl media som på olika internetforum.

I ett av de senaste avsnitten som visats i Sverige splittras kriminalteknikernas grupp i två delar efter diverse chefsintriger. I Tarantinos mörka avsnitt, döpt till "Grave danger" återförenas de dock, för att gemensamt försöka hitta en medlem i gruppen som kidnappats och begravts levande. Dubbelavsnittet sänds i Kanal 5 i höst. (TT Spektra)

SAXO
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons