Annons
Nyheter

Fyra inbrott under fredagskvällen

Tjuvarna slog i Nybrostrand, Skurup och Tomelilla.
Nyheter • Publicerad 9 oktober 2010

Strax före klockan elva på fredagskvällen anmäldes först ett inbrott i Skurup. Tjuvar hade då tagit sig in i en villa på Oskarsgatan genom att bryta upp ett fönster. Vad som stulits är dock oklart.

Ungefär samtidigt upptäcktes ett inbrott i en villa i Nybrostrand. Inbrottet ska ha skett någon gång mellan klockan 19 och 23 på kvällen på Björkvägen.

Annons

Här tog sig gärningsmännen in genom att bryta upp ett altanfönster. När ägarna kom hem upptäckte de att någon letat runt i huset och bland annat stulit smycken.

Och på samma gata upptäcktes dessutom ytterligare ett inbrott. Här ska det ha skett mellan klockan 18.15 och 20.15. Åter igen klassiskt tillvägagångssätt med uppbrutet fönster. Bytet blev bland annat kontanter.

Vid ett på natten var det slutligen dags igen. Denna gång hade en lägenhet vid Adelgatan i Tomelilla fått oväntad påhälsning.

När det gäller de två inbrotten på Björkvägen i Nybrostrand tar polisen tacksamt emot information och vittnesuppgifter. Om någon sett något ovanligt, kanske en främmande parkerad bil vid gatan, mellan klockan 18 och 23, kan det vara en god idé att slå en signal till polisens växel.

Ann-Louise Olander
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons