Annons

Bianca Kronlöf är gravid

Nöje • Publicerad 10 januari 2020
Skådespelaren Bianca Kronlöf väntar barn. Arkivbild.
Skådespelaren Bianca Kronlöf väntar barn. Arkivbild.Foto: Henrik Montgomery/TT

Komikern och skådespelaren Bianca Kronlöf väntar barn tillsammans med sambon, läkaren Petter Oest, som även har varit programledare för SVT:s "Bacillakuten". Hon delade med sig av beskedet i ett inlägg på Instagram, där hon lagt upp en bild på en kopp med urin och ett graviditetstest.

– Jag tänkte att det var så jag själv fick reda på det, så det är väl kul om andra får samma första intryck som jag fick. Plus att jag inte tycker om puttinuttiga bilder, utan visar hellre hur verkligheten ser ut. Ibland är verkligheten en kopp kiss som innehåller en väldigt rolig överraskning, säger hon till Aftonbladet.

Bianca Kronlöf har skrivit humorserien "Full patte" tillsammans med systern Tiffany Kronlöf och Sara Haag. Hon vann en guldbagge som årets nykomling för sin insats i filmen "Svenskjävel" 2016.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons