GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Bra rapporter lyfte Wall Street

Börs • Publicerad 29 juli 2021
Börsgolvet i New York. Arkivbild.
Börsgolvet i New York. Arkivbild.
Foto: Richard Drew AP/TT

USA-börserna steg på torsdagen i kölvattnet på alla positiva delårsrapporter som presenterats hittills under säsongen. Av de 195 bolag listade hos S&P 500 som rapporterat har hela 91 procent slagit förväntningarna.

Ford steg 4,0 procent sedan biljätten höjt sin prognos för helåret. Branschkollegan Tesla hängde på och gjorde sin bästa handelsdag på över en månad, aktien lyfte 4,7 procent.

Facebook backade trots en mycket bra delårsrapport. Investerarna tog fasta på bolagets konstaterande att tillväxten kommer att minska de kommande kvartalen och aktien sjönk 4,0 procent.

Dow Jones industriindex steg 0,4 procent, Nasdaqs kompositindex ökade 0,1 procent och S&P 500 lyfte 0,4 procent.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.