Annons

Cameron Diaz har blivit mamma

Nöje • Publicerad 3 januari 2020
Cameron Diaz och maken Benji Madden har fått en dotter. Arkivbild.
Cameron Diaz och maken Benji Madden har fått en dotter. Arkivbild.Foto: Michael Sohn/AP/TT

Cameron Diaz och maken Benji Madden har blivit föräldrar. Det meddelar paret i en post på Instagram , där de också skriver att de inte kommer att dela med sig av några bilder på den nyfödda flickan för att inte inkräkta på hennes rätt till ett privatliv.

"Vi är så tacksamma att få inleda det här årtiondet med att tillkännage födseln av vår dotter, Raddix Madden. Hon har med en gång fångat våra hjärtan och gjort vår familj komplett", skriver paret i ett uttalande.

Good Charlotte-sångaren och skådespelaren träffades 2014 och gifte sig i januari 2015. Cameron Diaz, som är 47 medan maken är 40, har i intervjuer sagt att hon är redo att skaffa barn, men att hon har varit öppen att göra det genom adoption eller på andra sätt, skriver E Online.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons