Annons

Coronaviruset kan förlänga spelarkontrakt

Fotboll • Publicerad 26 mars 2020
Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med Milan fram till den 30 juni. Nu kan hans avtal med klubben komma att förlängas, enligt ett konfidentiellt Fifa-dokument som Reuters tagit del av. Arkivbild.
Zlatan Ibrahimovic har kontrakt med Milan fram till den 30 juni. Nu kan hans avtal med klubben komma att förlängas, enligt ett konfidentiellt Fifa-dokument som Reuters tagit del av. Arkivbild.Foto: Antonio Calanni/AP/TT

Utgående kontrakt för spelare och ledare bör gälla fram till att de försenade fotbollssäsonger är färdigspelade, det skriver nyhetsbyrån Reuters som har tagit del av ett internt Fifa-dokument.

Enligt det internationella fotbollsförbundets handlingar ska coronavirusets påverkan även innebära att sommarens transferfönster får reviderade datum.

Förslagen ska diskuteras under ett Fifa-möte senare på torsdagen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons