Annons

De är klara för final i "Alla mot alla"

Efter att ha slagit ut Alexander Kronlund och Åsa Linderborg i Kanal 5:s frågesport "Alla mot alla med Filip och Fredrik" är Emma Molin och Erik Johansson i final.
Där väntar Hanna Hellquist och Ebbot Lundberg, som gav Olof Lundh och Martina Haag respass.
Tv • Publicerad 10 april 2019
Emma Molin och Erik "Jerka" Johansson ställs mot Ebbot Lundberg och Hanna Hellqvist i finalen av "Alla mot alla". Pressbild.
Emma Molin och Erik "Jerka" Johansson ställs mot Ebbot Lundberg och Hanna Hellqvist i finalen av "Alla mot alla". Pressbild.Foto: Kanal5/Dplay/TT

"Alla mot alla med Filip och Fredrik" har sänts under våren och lanserades som ett piggare, mer jovialiskt alternativ till frågesportprogram som SVT:s "På spåret".

– Det är två väldigt olika program när man väl skrapar på ytan. Mycket är ju väldigt likt men frågorna skiljer sig markant, och det är oerhört mycket sladdrigare jargong i "Alla mot alla", säger skådespelaren Emma Molin, känd från bland annat humorgruppen Grotesco, som har båda programmen på sitt cv.

Annons

Molin säger att hon och frågesportspartnern Erik Johansson var det par som hade minst förväntningar på sig på förhand.

– Min mamma har varit oerhört förvånad varje gång vi har tagit oss vidare. Glad, men förvånad, säger hon.

Ena halvan av duon som ställs mot Molin och Johansson i finalen heter Ebbot Lundberg. Den forne Soundtrack of Our Lives-sångaren säger att han själv har överraskats av sina insatser hittills i programmet:

– Det finns ju någonting där. Eller så är jag bara en livs levande "Slumdog millionaire".

Finalen i "Alla mot alla" sänds i Kanal 5 den 11 april.

Patrick Stanelius/TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons