Annons
Nyheter

Fortfarande oklart hur försvunnen kvinna dog

Brott • Publicerad 5 januari 2022
Polisen på plats vid ett industriområde i östra Landskrona efter att en 31-årig kvinna hittats död på tisdagen. Kvinnan hade varit försvunnen sedan den 23 december. Arkivbild.
Polisen på plats vid ett industriområde i östra Landskrona efter att en 31-årig kvinna hittats död på tisdagen. Kvinnan hade varit försvunnen sedan den 23 december. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Dödsorsaken är ännu inte fastställd för den 31-åriga kvinna som hittades död i utkanten av östra Landskrona under tisdagen. Kvinnan försvann dagen innan julafton och än så länge kan polisen inte utesluta att ett brott ligger bakom hennes död. Rubriceringen är fortsatt misstänkt människorov.

– Jag kommer inte ändra någon brottsrubricering innan jag har fått information från rättsläkaren och sammanställd information om den tekniska undersökningen, säger kommissarie Kent Persson vid polisens enhet för grova brott i Helsingborg till TT.

Annons

En nära anhörig anmälde att kvinnan var försvunnen på kvällen den 23 december. En bekant hade haft kontakt med henne vid fyratiden på morgonen den dagen. Då befann hon sig i sitt hem i Landskrona.

– Vi hittar ingen rimlig förklaring till varför hon självmant skulle ha bestämt sig för att lämna, har Kent Persson tidigare sagt till TT.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons