GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Frontalkrock i Lövestad – två till sjukhus

Två personbilar krockade strax söder om kyrkan i Lövestad på tisdagskvällen. Två personer är förda till sjukhus.
Lövestad • Publicerad 12 december 2017 • Uppdaterad 13 december 2017
Olyckan inträffade strax söder om kyrkan i Lövestad.
Olyckan inträffade strax söder om kyrkan i Lövestad.Foto: Anders Grönlund/Strixphoto.net

Larmet om olyckan kom in 17.25 och polis, räddningstjänst och ambulans skickades till platsen.

Två personbilar hade frontalkrockat på Nilstorpsvägen, mot Äsperöd. Båda bilarna fick kraftiga skador. Krockkuddar hade utlöst.

Två personer fick föras till lasarettet i Ystad med lindriga skador, det rör sig om en man i 30-årsåldern och en man i 60-årsåldern.

Enligt Kvällsposten dödades en hund som färdades i en av bilarna. Det ska även ha funnits fler hundar i bilen, som ska ha klarat sig men fått föras till veterinär.

Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.