GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Avspärrningar hävda efter gasutsläpp i Malmö

Räddningstjänst • Publicerad 25 november 2022
Räddningstjänsten på plats vid en gasläcka på industriområdet vid S:t Pauli kyrkogård i Malmö.
Räddningstjänsten på plats vid en gasläcka på industriområdet vid S:t Pauli kyrkogård i Malmö.Foto: Johan Nilsson/TT

Avspärrningarna kring S:t Pauli kyrkogård i Malmö har hävts. Under morgonen läckte metangas ut från ett 60-tal gasflaskor i ett intilliggande industriområde, vilket ledde till att kyrkogården utrymdes och spärrades av. Gasen är brännbar och därför var det svårt att stoppa läckaget omedelbart, enligt räddningstjänstens inre befäl Joel Johansson. Någon fara för allmänheten förelåg inte.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.