unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Bilbrand i Tomelilla på Coops parkering

Två bilbränder i södra Skåne rapporterades in under söndagsmorgonen. När det gäller branden som härjade i Tomelilla, rörde sig om en bil på en parkering som stått parkerad en längre tid.

Strax efter klockan 04.00 på söndagsmorgonen inkommer larm till SOS om två bilbränder. En bilbrand i Veberöd, samt en bilbrand i Tomelilla centralort. Vid båda tillfällena blev bilarna helt utbrända.

Enligt inre befäl vid polisen i Ystad, David Eriksson Heia, hade bilen som brann i Tomelilla stått parkerad på Coops parkering under en längre tid.

– Vad vi vet så rör det sig om en gammal bil och vi har upprättat en anmälan om skadegörelse, säger han.

Enligt polisens presstalesperson som kommenterar händelsen på morgonkvisten, ska det inte ha funnits någon spridningsrisk.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)