Livshotande skadad efter olycka i hamnen

Olycka • Publicerad 14 oktober 2019
En lastbilschaufför i 65-årsåldern har förts till Helsingborgs lasarett med livshotande skador efter att ha kört in i en container i Helsingborgs hamn. Arkivbild.
En lastbilschaufför i 65-årsåldern har förts till Helsingborgs lasarett med livshotande skador efter att ha kört in i en container i Helsingborgs hamn. Arkivbild.Foto: Björn Lindgren/TT

En man i 65-årsåldern har förts till sjukhus med livshotande skador efter en arbetsplatsolycka på ett hamnområde i Helsingborg, skriver Region Skåne på sin hemsida.

– En lastbilschaufför, som inte är anställd i hamnen, har kört in i en containerstack, säger Zandra Lindell, kommunikationsansvarig på Helsingborgs hamn, till TT.

Ingen annan person skadades i olyckan, som inträffade strax efter klockan 10 på måndagsförmiddagen. Händelsen utreds av polisen som en arbetsplatsolycka.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.