Annons
Nyheter

Man anhållen efter p-husmord i Malmö

Brott • Publicerad 14 april 2023
Polis och kriminaltekniker på plats i ett parkeringshus på Stadionområdet i Malmö under natten till fredagen efter att en död kvinna anträffats.
Polis och kriminaltekniker på plats i ett parkeringshus på Stadionområdet i Malmö under natten till fredagen efter att en död kvinna anträffats.Foto: Johan Nilsson/TT

En kvinna hittades under torsdagskvällen död i ett parkeringshus i Malmö och under natten har en mordmisstänkt man anhållits. Han greps i nära anslutning till larmet, som kom vid 21.30-tiden på kvällen.

– Båda två är i 35-årsåldern och det har funnits en relation dem emellan, säger polisens presstalesperson Calle Persson.

Annons

Både mannen och kvinnan kommer från Malmö, men vilken typ av relation de haft vill han inte gå in på.

En teknisk undersökning har genomförts i parkeringshuset, liksom vittnesförhör, sökning med hund och genomgång av övervakningskameror.

– Det arbetet kommer att fortsätta under dagen med förhör med vittnen och granskning av övervakningskameror, så får vi se vart det tar oss, säger Calle Persson.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons