Annons

Man häktad för mord på 15-åring i Malmö

Brott • Publicerad 27 mars 2020
Polisens kriminaltekniker och vapenhund med hundförare säkrar spår efter skottlossningen vid en pizzeria på Ystadsgatan vid Möllevångstorget i Malmö i november. Arkivbild.
Polisens kriminaltekniker och vapenhund med hundförare säkrar spår efter skottlossningen vid en pizzeria på Ystadsgatan vid Möllevångstorget i Malmö i november. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson / TT /

En man har häktats misstänkt för mordet på en 15-årig pojke vid Möllevångstorget i Malmö förra hösten.

Pojken sköts utanför en pizzeria vid Möllevångstorget den 9 november. En jämnårig pojke skadades svårt vid skottlossningen men överlevde.

Tre personer greps tidigare i veckan misstänkta för mordet efter att ha varit anhållna i sin frånvaro. De tre, som samtliga är i 20-årsåldern, har varit anhållna i sin frånvaro. Två av dem begärdes dock senare endast häktade enbart för narkotikabrott.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons