Annons
Nyheter

Man hittat död i Eslöv – en person gripen

En man i 30-årsåldern har hittats död i en lägenhet i Eslöv. Polisen har inlett en förundersökning om mord sedan det inte gått att utesluta att brott låg bakom dödsfallet.
Brott • Publicerad 1 augusti 2021
En man i 30-årsåldern har hittats död i Eslöv. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

– Vi gör alltid så att vi inleder förundersökning för att inte missa någonting i det inledande utredningsskedet om det senare skulle visa sig att ett brott ligger bakom det, säger polisens presstalesperson Jimmy Modin.

Det var några minuter efter klockan elva på lördagskvällen som polisen fick ett samtal från en orolig inringare som inte fick tag på en bekant.

Annons

När polisen kom till lägenheten fann de den avlidne mannen. En annan man i 30-årsåldern befann sig också på platsen och har gripits misstänkt för mord. Männen ska ha känt varandra sedan tidigare.

Polisen har genomfört en teknisk undersökning av platsen och ska hålla förhör med den gripne så snart tillfälle ges.

– Det vi väntar på nu är resultatet från den tekniska undersökningen, men kanske framförallt den rättsmedicinska undersökningen som förhoppningsvis kan ge svar på dödsorsak, och om det är så att det kanske går att utesluta brott, säger Jimmy Modin.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons