GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Man körde mot trafiken – stoppad av spikmatta

Brott • Publicerad 11 januari 2022
Polisen tvingades stoppa mannens livsfarliga färd i motsatt riktning på E4 med hjälp av en spikmatta. Arkivbild.
Polisen tvingades stoppa mannens livsfarliga färd i motsatt riktning på E4 med hjälp av en spikmatta. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 90-årsåldern fick stoppas med hjälp av en spikmatta sedan han plötsligt börjat köra i motsatt riktning på E4 utanför Värnamo, skriver polisen på sin hemsida.

Det var strax efter 17.30 på tisdagen som polisen fick in flera larmsamtal om att en bil börjat köra norrut i södergående körfält. Flera patruller kallades till platsen.

Vid 18-tiden stoppades bilen med hjälp av en spikmatta efter att polisen förgäves försökt förmå mannen att stanna. Hans körkort togs om hand av polis på plats.

Ingen kom till skada.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.