Annons
Nyheter

Man omkom i misstänkt fallolycka på Kullaberg

Olycka • Publicerad 5 juli 2021
En stor sökinsats sattes in efter larm om att en 21-årig man inte kommit tillbaka efter en vandring på Kullaberg i Skåne. Han hittades sedan avliden. Arkivbild.
En stor sökinsats sattes in efter larm om att en 21-årig man inte kommit tillbaka efter en vandring på Kullaberg i Skåne. Han hittades sedan avliden. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En 21-årig man har hittats avliden på Kullaberg i nordvästra Skåne. Polisen misstänker att han råkat ut för en fallolycka.

Han begav sig ut på vandring i naturreservatet under söndagen och efter larm om att han inte återkommit sattes en stor sökinsats in, bland annat med helikopter. Mannen hittades under måndagsförmiddagen i terrängen på Kullabergs norra sida.

– Där finns en liten upptrampad stig ner till några ställen som är populära för klättrare. Och det är brant. Det är hemskt det som har hänt, säger Daniel Åberg, platschef på Kullaberg, till HD/Sydsvenskan.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons