Annons
Nyheter

Man skjuten i Göteborg

Brott • Publicerad 9 augusti 2021
En man har skjutits i norra Göteborg. Arkivbild.
En man har skjutits i norra Göteborg. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man har hittats skadad efter skottlossning i Agnesberg i norra Göteborg och körts till sjukhus med oklart skadeläge. Mannen var dock talbar när han togs omhand.

Larmet om skottlossningen kom till polisen vid 19-tiden på måndagen. Brottsplatsen är avspärrad och en teknisk undersökning har påbörjats samtidigt med att vittnen förhörs.

Annons

– Man samlar nu in vittnesuppgifter och vad eventuell inspelad kameraövervakning kan visa, säger polisens presstalesperson Christer Fuxborg.

Han kan inte ge uppgifter om var skjutningen skett, inomhus eller utomhus, men konstaterar att en eller flera gärningspersoner lämnat platsen, och kan då ha fångats på bild.

– Vi vet inte hur man lämnat området, men en uppgift av många är moped.

Fuxborg har heller ännu inga uppgifter om vad som föranlett skjutningen, det vill säga om det handlar om en schism mellan två personer eller om det är gängrelaterat.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons