GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ung man skjuten med flera skott i Kärrtorp

En man i 20-årsåldern fördes till sjukhus efter att ha hittats med livshotande skottskador i Kärrtorp i södra Stockholm på fredagsmorgonen.
Brott • Publicerad 30 juli 2021
En man hittades med skottskador i Kärrtorp i södra Stockholm.
En man hittades med skottskador i Kärrtorp i södra Stockholm.
Foto: Johan Jeppsson/TT

Polisen larmades till platsen av allmänheten strax före klockan 02.30. Mannen, som träffats av fler än ett skott, hittades utomhus vid Kärrtorps idrottsplats.

– Han blev skjuten på ena sidan av idrottsplatsen och tog sig själv över till den andra där han anträffades. Vi utför förstås tekniska undersökningar på båda de här platserna, säger polisens presstalesperson Ola Österling.

Mannen opererades under dagen och enligt polisen bedöms skadorna inte längre vara livshotande. Fortfarande har ingen misstänkt gripits i ärendet.

– Det finns inga ögonvittnen, men vi förhör ju de personer som ringt in till polisen och vi har ett stort antal patruller i Kärrtorp med omnejd. Vi har gott hopp om att lösa detta, säger Österling.

Förutom förhör och annat utredningsarbete har filmer från övervakningskameror i Kärrtorp inhämtats och analys är påbörjad, uppger polisen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.