GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Många döda i busskrasch i Egypten

Egypten • Publicerad 8 januari 2022

Minst 14 människor har omkommit och ett tiotal har skadats sedan en passagerarbuss krockat med en minibuss i hög fart i Sinai i Egypten, enligt tjänstemän. Fordonen var på väg från Kairo till Sharm el-Sheikh vid Röda havet men krockade ungefär 30 mil sydost om Kairo.

Det uppges ha varit dålig sikt på grund av dimma vid olyckstillfället.

Trafikolyckor är vanligt förekommande i Egypten, där många vägar är undermåliga och trafikregler inte alltid efterlevs. Omkring 7 000 personer omkom på de egyptiska vägarna 2020, enligt officiell statistik.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.