GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Många döda i bussolycka i Pakistan

Pakistan • Publicerad 18 november 2022

Minst 20 personer har omkommit i en bussolycka i södra Pakistan, meddelar pakistansk polis.

Det var en mindre buss som störtade ned i en vattenfylld sänka sent på torsdagen, i provinsen Sindh. Vägen den körde på hade förstörts i översvämningar i somras.

– Föraren kunde inte se varningsskylten på vägen så fordonet störtade ned i ett 25 fot (drygt 7,6 meter) djupt dike, säger polisen Khadim Hussain.

Pakistan har den tredje högsta trafikdödligheten i världen.

Tidigare i år drabbades landet av rekordomfattande monsunregn, vilket ledde till enorma översvämningar, fler än 1 700 dödsfall och ytterligare belastningar för ett redan skört vägnät.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.