Annons

Meat Loaf till attack mot Greta Thunberg

Nöje • Publicerad 1 januari 2020
Rockstjärnan Meat Loaf anser att Greta Thunberg blivit hjärntvättad. Arkivbild.
Rockstjärnan Meat Loaf anser att Greta Thunberg blivit hjärntvättad. Arkivbild.Foto: Kai-Uwe Knoth/AP-TT

Klimataktivisten Greta Thunberg är hjärntvättad till att tro att klimatförändringarna verkligen existerar, säger rockstjärnan Meat Loaf i en intervju med den brittiska tidningen Daily Mail, som citeras av Aftonbladet.

– Hon har inte gjort något fel, men hon har tvingats in i tänkandet att det hon säger är sant, säger den 72-årige artisten som sålt mer än 80 miljoner plattor.

Annons

En annan känd person som kritiserat Greta Thunberg är den brittiska tv-personligheten Jeremy Clarkson, som under många år ledde programmet Top Gear. Han har i en krönika kallat henne för en bortskämd snorunge som i stället borde vara en snäll flicka och hålla käften.

Till dem som däremot hyllat Greta Thunberg för hennes insatser hör bland andra skådespelarna Leonardo DiCaprio och Arnold Schwarzenegger.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons