Annons

Meghan gör speakerjobb för Disney

Nöje • Publicerad 11 januari 2020
Meghan, hertiginna av Sussex, har skrivit ett avtal med Disney, uppger The Times. Arkivbild.
Meghan, hertiginna av Sussex, har skrivit ett avtal med Disney, uppger The Times. Arkivbild.Foto: Daniel Leal-Olivas/AP/TT

Meghan, hertiginna av Sussex, har åtagit sig att låna ut sin röst till ett speakerjobb för ett ännu okänt Disneyprojekt, rapporterar Deadline. I gengäld kommer företaget att donera en okänd summa till projektet "Elephants without borders" vars syfte är att rädda utrotningshotade elefanter.

Kontraktet skrevs på innan prins Harry och Meghan gick ut med beslutet att de drar sig tillbaka som "seniora" medlemmar av det brittiska kungahuset. I parets uttalande i samband med beskedet uppgav de att de ville arbeta för att bli ekonomiskt oberoende i framtiden.

Brittiska The Times, som först publicerade uppgifterna om avtalet med Disney, uppger inte varifrån informationen om projektet kommer. Inte heller Meghan eller Harry har uttalat sig.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons