GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lastbilar på E4 bärgade

Trafik • Publicerad 8 januari 2022
Olyckor har ställt till det i trafiken på lördagen. Arkivbild.
Olyckor har ställt till det i trafiken på lördagen. Arkivbild.Foto: Margareta Gustafsson/TT

Två besvärliga lastbilsolyckor på E4 söder om Stockholm har ställt trafiken rejält på E4 under lördagsförmiddagen, men strax efter lunch är bärgningsarbetet avslutat, enligt polisen.

Båda olyckorna inträffade vid sextiden på morgonen, berättade Daniel Wikdahl, presstalesperson vid polisen.

– I norrgående riktning i höjd med Järna har en lastbil kört in i räcket och ställt sig på tvären. Inga personskador har dock rapporterats, sade Wikdahl.

Lite längre norrut mot Stockholm körde ännu en lastbil in i räcket, och två körfält blockerades. Där flöt dock trafiken på.

Olyckan vid Järna gjorde att trafiken fick ledas om och långa köer uppstod.

Men vid lunchtid var själva bärgningen avslutad, enligt Daniel Wikdahl.

– Polisen har lämnat platsen, säger han.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.