Annons
Nyheter

Person hittad död i Vilhelmina

Brott • Publicerad 6 december 2020
Enligt polisen råder oklarheter om ett dödsfall i Vilhelmina, och därför har en förundersökning om mord inletts. Arkivbild.
Enligt polisen råder oklarheter om ett dödsfall i Vilhelmina, och därför har en förundersökning om mord inletts. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

Polisen i Västerbotten har inlett en förundersökning om mord sedan en person hittats död i sitt hem i Vilhelmina. Personen hittades på söndagsförmiddagen och enligt polisen råder oklarheter om dödsfallet.

– Brott kan inte uteslutas helt enkelt, så då har vi inlett en förundersökning gällande mord, säger Stefan Andersson, befäl vid polisens regionledningscentral.

Han vill inte gå in på några detaljer om dödsfallet och vill inte säga mer om den avlidna. Nu sker en teknisk undersökning av bostaden, och flera förhör har hållits.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons