Annons
Nyheter

Ung man allvarligt skadad i skottlossning

Brott • Publicerad 12 augusti 2022
Polisens kriminaltekniker undersöker ett avspärrat område efter fredagskvällens skottlossning i Landskrona.
Polisens kriminaltekniker undersöker ett avspärrat område efter fredagskvällens skottlossning i Landskrona.Foto: Johan Nilsson/TT
Den skjutne mannen kom in till sjukhus på egen hand.
Den skjutne mannen kom in till sjukhus på egen hand.Foto: Johan Nilsson/TT

En man i 20-årsåldern har skjutits i Landskrona. Mannen, som tog sig på egen hand till sjukhus, är allvarligt skadad, enligt Region Skåne.

– Vi har en patrull på sjukhus som pratar med honom om omständigheterna vid händelsen, säger polisens presstalesperson Evelina Olsson.

Annons

Strax efter klockan åtta på fredagskvällen kom larm om höga smällar vid ett garage i området kring Östergatan. Polisen ryckte ut och fann spår efter skottlossning, men ingen skadad person.

Platsen spärrades av för teknisk undersökning.

– Vi har ingen frihetsberövad, ingen misstänkt, och vi är fortfarande kvar ute på platsen och jobbar. Patrullerna jobbar med person- och fordonskontroller i området, säger Evelina Olsson.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons