GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Peru fortsätter hålla stängt

Peru • Publicerad 23 maj 2020
Begravningsarbetare lastar ur kistor med kvarlevorna av personer som misstänks ha avlidit i sviterna av det nya coronaviruset i Perus huvudstad Lima.
Begravningsarbetare lastar ur kistor med kvarlevorna av personer som misstänks ha avlidit i sviterna av det nya coronaviruset i Perus huvudstad Lima.Foto: Rodrigo Abd/AP/TT

Peru förlänger sitt nödläge till slutet av juni, vilket innebär att landet kommer att ha haft en av de längsta perioderna av obligatorisk isolering i världen.

En del verksamheter kan dock öppna tidigare, som hårsalonger och tandläkare, och professionell fotboll börja spelas utan publik.

Peru har varit nedstängt sedan mitten av mars, och landet har närmare 112 000 bekräftade fall av smittan och en dödssiffra på 3 244.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.