Annons

Rånoffer utsatt för människorov

Brott • Publicerad 25 februari 2020
Polisen har spärrat av två platser på en ort i Gnosjö kommun, där en man i måndags kväll blev rånad och kvarhållen mot sin vilja. Arkivbild.
Polisen har spärrat av två platser på en ort i Gnosjö kommun, där en man i måndags kväll blev rånad och kvarhållen mot sin vilja. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man blev i måndags kväll rånad under vapenhot och kvarhållen på en plats i Hillerstorp i Gnosjö kommun. Polisen utreder brottet som grovt rån, alternativt rån, och människorov. Ingen misstänkt är gripen, skriver polisen på hemsidan.

Ingen ska ha kommit till fysisk skada, säger Stefan Sundling, chef för grova brott-gruppen på polisen i Jönköpings län, til l Värnamo Nyheter.

Annons

Han vill inte berätta hur länge mannen hölls kvar på platsen, vad rånbytet bestod i eller vilken typ av vapen han hotades med.

Polisen har spärrat av två platser i Hillerstorp för teknisk undersökning med anledning av händelsen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons