unlock

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

  1. Avdelningararrow-down
  2. Orterarrow-down
  3. E-tidning
  4. Söksearch
  1. Tjänsterarrow-down
  2. Annonseraarrow-down
  3. Tipsa oss!
  4. Kundcenter

Sagnia välkomnar OS-beskedet: "Kan pusta ut"

Den svenska längdhopparen Khaddi Sagnia välkomnade beskedet om att skjuta upp OS. Inte minst med tanke på att hon därmed får mer tid på sig att kvala in till spelen i Tokyo.
Khaddi Sagnia får längre tid på sig att kvala in till OS i Tokyo. Arkivbild.
Khaddi Sagnia får längre tid på sig att kvala in till OS i Tokyo. Arkivbild.
Foto: Christine Olsson/TT

– Det har ju varit väldigt rörigt och konstigt och man har inte vetat vad man ska göra, men nu har vi fått lite klarhet och det är väldigt bra att det har kommit ett besked om OS, säger 25-åringen till GT och fortsätter:

– Nu kan man lägga om planeringen så att det gynnar en. Alla hade inte fått samma chans att kvala in med tanke på inställda tävlingar och att många sitter i karantän. Nu kan alla pusta ut och lägga upp sina planer på ett annat sätt.

Khaddi Sagnia har ett årsbästa på 6,72, vilket är en decimeter ifrån OS-kvalgränsen.

Det var i tisdags som Internationella olympiska kommittén (IOK) och den japanska regeringen enades om att skjuta på OS i Tokyo, senast fram till sommaren 2021, på grund av coronapandemin.

ERBJUDANDE!

Allt innehåll på ystadsallehanda.se, appen MinYA och e-tidning mån-lör. Endast 79 kr första månaden! (ord pris 199 kr)