Annons
Nyheter

Sex års fängelse efter narkotikarazzia i Skåne

Brott • Publicerad 17 augusti 2021
En man döms av Ystads tingsrätt till sex års fängelse efter att mängder av narkotika hittats i hans hem. Arkivbild.
En man döms av Ystads tingsrätt till sex års fängelse efter att mängder av narkotika hittats i hans hem. Arkivbild.Foto: Stig-Åke Jönsson/TT

Under en polisrazzia på Österlen hittades narkotika på massor av ställen: i uthuset, i köket, i källaren, i tv-bänken och i sovrumsgarderoben. Nu har en en 55-årig man dömts till sex års fängelse och hans partner till dagsböter, rapporterar Ystads allehanda. Tingsrätten trodde inte på mannens förklaring, att merparten av narkotikan skulle var ditlagd av någon annan, som han i förhör kallade "Medicinmannen".

Totalt hittades 3,6 kilo amfetamin, 760 gram cannabis, omkring 15 000 tabletter av olika slag och dessutom vapen. Husrannsakan gjordes sedan mannen och hans partner i mars stoppats i samband med fortkörning och polisen hittat narkotika bilen.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons