Annons
Nyheter

Sex gripna: "Sålt narkotika till ungdomar"

Brott • Publicerad 8 februari 2023
Foto: Henrik Montgomery/TT

Männen greps när de lämnade över en väska med narkotikaklassade medlet tramadol. I samband med husrannsakningar hittades senare ytterligare tramadol, kokain och omkring 100 000 kronor i kontanter.

Totalt har sex män häktats, misstänkta för att ha hanterat narkotikaklassade preparat i bland annat Vänersborg, uppger polisen i ett pressmeddelande.

Annons

"Några av de här männen har stått för en stor del av narkotikaförsäljningen i Vänersborg. Vi vet att de sålt narkotika till ungdomar så det är extra skönt att de nu är gripna", säger Per Björkman, spaningsledare vid polisen i Fyrbodal.

Männen, som är mellan 20 och 25 år gamla, greps i Malmö. De misstänks för narkotikabrott och grovt narkotikabrott.

"Vi spanade på ett nätverk i Vänersborg och när några av männen körde ner till Skåne följde vi efter. I Malmö lämnade de över väska med tramadol till två andra män och alla greps", säger Per Björkman.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons