GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tågförseningar efter signalfel

Trafik • Publicerad 21 september 2022
Det var stopp i tågtrafiken på grund av ett signalfel. Arkivbild.
Det var stopp i tågtrafiken på grund av ett signalfel. Arkivbild.Foto: Janerik Henriksson/TT

Tågen har börjat rulla förbi Katrineholm igen efter ett tidigare stopp på grund av ett signalfel. Felet, som inträffade vid 15.30-tiden på onsdagen, påverkade bland annat tågtrafiken på sträckorna Stockholm–Malmö, Stockholm–Göteborg och Stockholm–Karlstad.

Vid 19-tiden kunde trafiken åter gå i gång men det kommer bli förseningar, enligt Trafikverket.

Tidigare på eftermiddagen inträffade ett kontaktledningsfel som ledde till att inga tåg kunde köras till och från Göteborgs centralstation.

Trafiken kunde börja köras igen efter att felet åtgärdats, men även där med förseningar.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.