Annons

"Silence of the lambs" har hittat sin Clarice

Tv • Publicerad 26 februari 2020
Julianne Moore spelade FBI-agenten Clarice Starling i filmen "Hannibal", som var en uppföljare till "När lammen tystnar". Arkivbild.
Julianne Moore spelade FBI-agenten Clarice Starling i filmen "Hannibal", som var en uppföljare till "När lammen tystnar". Arkivbild.Foto: AP/TT

Det blir den australiska skådespelaren Rebecca Breeds som iklär sig rollen som FBI-agenten Clarice Starling i den kommande tv-serien "Silence of the lambs", skriver Variety.

Serien tar vid där den kritikerrosade thrillern "När lammen tystnar" slutade och följer agent Starling i jakten på seriemördare och andra grova brottslingar.

Breeds, som tidigare spelat i bland annat det australiska dramat "Home and away", blir därmed den tredje skådespelaren, efter Julianne Moore ("Hannibal") och Jodie Foster som gestaltar Clarice Starling. Foster blev Oscarsbelönad för sin insats i "När lammen tystnar".

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons