Annons

Mourinho räknar bort stjärnan hela säsongen

Fotboll • Publicerad 18 februari 2020
Tottenhams Son Heung-Min firar sitt avgörande mål mot Aston Villa i söndags. Nu blir han borta en tid för en armfraktur. Arkivbild.
Tottenhams Son Heung-Min firar sitt avgörande mål mot Aston Villa i söndags. Nu blir han borta en tid för en armfraktur. Arkivbild.Foto: Nick Potts/AP/TT

Tottenhams Son Heung-Min avgjorde Premier League-matchen mot Aston Villa i söndags i slutminuten och gjorde ytterligare ett mål i matchen.

Detta med en fraktur i högra armen ända sedan en kollision med Aston Villas Ezri Konsa i matchens första minut.

Annons

Nu meddelar klubben att den 27-årige sydkoreanen måste opereras och att han väntas bli borta i "ett antal veckor", skriver Tottenham på sin webbplats.

Tränaren José Mourinho är ännu mer pessimistisk.

– Jag räknar inte med honom något mer den här säsongen, säger portugisen på presskonferensen inför onsdagens Champions League-match mot Leipzig.

– Vi saknar honom.

Anfallaren var i målform, hade gjort mål i de fem senaste matcherna. Hittills har det blivit nio mål i Premier League och fem i Champions League.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons