GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Stopp i Södra länken efter översvämning

Hela Södra länken i Stockholm är just nu avstängd efter att två tunnlar svämmat över, rapporterar P4 Stockholm. Arkivbild.
Hela Södra länken i Stockholm är just nu avstängd efter att två tunnlar svämmat över, rapporterar P4 Stockholm. Arkivbild.
Foto: Bertil Ericson / TT

Hela Södra länken i Stockholm är just nu avstängd efter att Årstatunneln och Hammarbytunneln har svämmat över.

Eftersom i princip samtliga infarter är stängda har stoppet stor påverkan på trafiken. Trafiken stängdes av vid 12.30 och beräknas att vara igång igen 14.30.

– Från Trafikplats Nyboda till Södra länkens anslutning till Värmdöleden är trafiken avstängd, säger säger Beisi Sundin, presskommunikatör på Trafikverket.

Trafikverkets utsända är på plats för att röja undan vattnet som sakta sjunker undan.

TT: Ska inte trafiksystemet klara lite regn?

– Det kan bero på något mer än bara regn, men vad vet vi inte än. Vi har folk i har folk på plats som undersöker vad översvämningen beror på.

Läs mer