GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Storbråk i Gnesta

Brott • Publicerad 1 augusti 2021
Det har varit stökigt i Gnesta. Arkivbild.
Det har varit stökigt i Gnesta. Arkivbild.
Foto: Johan Nilsson/TT

Ett stort antal ungdomar har drabbat samman i centrala Gnesta sent på lördagskvällen. Polisen beskriver det som någon form av ungdomsgäng som bråkat.

– Utredningsläget har varit lite knepigt, för det är ingen som vill medverka, man har inte velat identifiera sig, säger Kristian Malzoff vid polisen.

Glasflaskor ska ha kastats, och bilar ska ha skadats. Flera personer fick föras från platsen och minst en person ska ha skadats. Enligt polisen är flera av de inblandade inte hemmahörande i Gnesta.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.