GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Fortsatt tågstopp mellan Lund och Malmö

Trafik • Publicerad 14 oktober 2019
Kö för att komma med ersättningsbussarna vid Lund C på måndagsmorgonen.
Kö för att komma med ersättningsbussarna vid Lund C på måndagsmorgonen.
Foto: Johan Nilsson/TT

Det är stopp i tågtrafiken mellan Lund och Malmö vilket påverkar sträckorna Malmö–Stockholm/Göteborg, meddelar Trafikverket. Orsaken är ett återkommande signalfel, och resulterar i helt eller delvis inställda avgångar.

Trafiken beräknas kunna köra som vanligt igen vid lunchtid på måndagen, men det är fortfarande en osäker prognos som är beroende av hur omfattande reparationer som behövs.

Bussar ersätter i begränsad omfattning mellan Malmö och Lund.

Resenärer uppmanas att kontakta sitt tågbolag för information om ersättningstrafik och alternativa resvägar.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.

Läs mer