Annons
Nyheter

Två döda i skjutning på gatufest i USA

USA • Publicerad 22 juni 2020
Två människor har dödats och sju skadats i samband med en skjutning under en gatufest för att fira minnesdagen Juneteenth, i staden Charlotte i North Carolina i USA. På bilden visas Juneteeth-firande i delstaten Michigan.
Två människor har dödats och sju skadats i samband med en skjutning under en gatufest för att fira minnesdagen Juneteenth, i staden Charlotte i North Carolina i USA. På bilden visas Juneteeth-firande i delstaten Michigan.Foto: Cory Morse/AP/TT

Två människor har dödats och sju skadats i samband med en skjutning under en gatufest i staden Charlotte i North Carolina i USA. Ytterligare fem personer skadades när trafikstockning uppstod på festområdet, rapporterar den lokala tv-kanalen WBTV.

Någon misstänkt bakom skottdådet har inte gripits, men polisen har sagt till tv-kanalen att det finns bevis för att flera personer avlossat vapen.

Händelsen ägde rum vid midnatt lokal tid under festligheter i samband med minnesdagen Juneteenth, en dag där man högtidlighåller upphörandet av slaveriet i USA.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons