Annons

Två knivskurna på kort tid i Kristianstad

Brott • Publicerad 12 januari 2020
Två personer vårdas på sjukhus i Kristianstad efter att ha utsatts för knivskärningar under natten till söndag. Arkivbild.
Två personer vårdas på sjukhus i Kristianstad efter att ha utsatts för knivskärningar under natten till söndag. Arkivbild.Foto: Johan Nilsson/TT

En man är livshotande skadad efter att ha utsatts för en misstänkt knivskärning i Kristianstad.

Mannen tog sig själv till sjukhus där han nu får vård.

Annons

– Vi arbetar nu med att försöka ta reda på var och hur det här har hänt. I första hand försöker vi lokalisera en brottsplats, säger Jimmy Modin , presstalesperson för polisen i region Syd.

Händelsen under natten till söndag utreds som misstänkt mordförsök.

Ytterligare en man i Kristianstad vårdas för skador som tyder på knivvåld. Även han tog sig själv till sjukhus. Polisen har inga uppgifter om hur allvarligt skadad mannen är.

– Vi kommer såklart att utreda om det finns något samband, även om det skiljer en del i tid. Men det är för tidigt att uttala sig om just nu, säger Jimmy Modin.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons