Annons

Vägglöss utplacerade på klädavdelning

USA • Publicerad 7 januari 2020
Någon har av allt att döma med flit placerat ut vägglöss i ett Walmartvaruhus i Pennsylvania, USA. Arkivbild
Någon har av allt att döma med flit placerat ut vägglöss i ett Walmartvaruhus i Pennsylvania, USA. ArkivbildFoto: Anticimex/NTB Scanpix/TT

Polisen i USA utreder om någon med avsikt försökt sprida vägglöss i en Walmartbutik i delstaten Pennsylvania.

Det första fyndet gjordes den 2 januari, då en anställd hittade en pillerburk gömd i en barnjacka i ett provrum på herravdelningen. I burken fanns levande vägglöss.

Annons

Ett saneringsföretag kontaktades och en inspektör hittade i fredags vägglöss krypande runt i provrummet. En dag senare hittades ytterligare en stängd pillerburk, nu med döda löss, på golvet på herravdelningen, rapporterar The New York Time s.

Polisen har tagit hand om burkarna i jakt på fingeravtryck. Något motiv till att lössen placerats på varuhuset har inte hittats.

Varuhuset strax söder om staden Erie meddelar att skadedjursbekämpare inte hittat tecken på att de blodsugande krypen hunnit sprida sig.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons