GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vandalism stoppar trafik vid Parisstation

Frankrike • Publicerad tisdag 09:50
Trafiken står stilla vid Parisstationen Gare de l'Est. Arkivbild.
Trafiken står stilla vid Parisstationen Gare de l'Est. Arkivbild.Foto: Francois Mori/AP/TT

Trafiken vid tågstationen Gare de l'Est, en av Paris sex stora stationer, står helt still efter att en brand brutit ut mitt i tisdagens morgonrusning. Branden antogs först vara en olyckshändelse, men visade sig enligt järnvägsoperatören SNCF vara ett resultat av vandalism.

– Enligt tidiga fynd kan vi säga att det här var en brand medvetet anlagd på de elektriska kablarna, säger en talesperson för SNCF.

Samtliga dagens avgångar ställs nu in.

Gare de l'Est är en vältrafikerad knutpunkt för Paris pendlare samt för långdistanståg till Tyskland, Luxemburg och östra Frankrike.

TT
Så här jobbar Ystads Allehanda med journalistik: uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.